21.2 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjConcurs de maşini buggy, pentru jurnalişti

Concurs de maşini buggy, pentru jurnalişti

GORJ. Jurnaliştii din toată ţara sunt invitaţi să participe la un concurs de maşini buggy, care se va desfăşura la Târgu Jiu, pe 24 august. Cupa Mass-Media la Buggy este prima competiţie de acest fel care se desfăşoară la nivel naţional. Întrecerea este organizată de Asociaţia sportivă „Readerii“ din Târgu Jiu, condusă de Vasile Şerban. Acesta este şi cel care a confecţionat maşinile buggy pe care vor „alerga“ jurnaliştii, pe un traseu amenajat special din zona Preajba. La concurs şi-au anunţat participarea jurnalişti de la trei posturi naţionale de televiziune. Vasile Şerban a spus că toţi cei care se vor înscrie în concurs se vor antrena pe 23 august, urmând ca duminică, 24 august, să participe în concursul propriu-zis, la final câştigătorii fiind premiaţi.

Asociaţia dispune de opt maşini buggy

 

Puterea maşinilor buggy la volanul cărora se vor afla jurnaliştii va fi redusă la jumătate. Asociaţia „Readerii“ dispune de opt maşini buggy, toate construite de către Vasile Şerban şi de un colaborator al acestuia. Acesta este primul iubitor al automobilismului din ţară care a avut iniţiativa construirii unor astfel de maşini şi este singurul care organizează în fiecare an un concurs de acest gen.

„Ne interesează promovarea culturii în sport. De asemenea, căutăm să-i educăm pe tineri, pentru a-i face în acest fel să renunţe la gesturi teribiliste care au, de multe ori, un final tragic“, a spus Vasile Şerban.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS